Školenie vašej prevádzky na mieru

Tento 5-hodinový externý kurz je určený pre novootvorené prevádzky alebo kaviarne, ktoré potrebujú zaškolenie tímu v oblasti čapovania piva a údržby zariadení. Začneme teóriou o histórii a druhoch piva, nastavení výčapných zariadení a tlačného plynu.

V praxi sa zameriame na správne čapovanie piva, rezanie piva, čistotu pivného skla a sanitáciu výčapného systému. Zamestnanci si vyskúšajú čapovanie, údržbu zariadení a techniky pre efektívnu prácu za barom.

Kurz je prispôsobený potrebám vášho tímu a po jeho absolvovaní obdrží každý účastník certifikát.

Cena kurzu sa určuje individuálne, podľa počtu zamestnancov a špecifických potrieb vašej prevádzky. Po absolvovaní kurzu bude váš tím pripravený na profesionálnu prípravu kávy a optimálne nastavenie prevádzky.